Over mij

Handwerk

Ik hou van mooi. Mooi in de vorm van vorm. Mooi in de vorm van kleur. Mooi in de vorm van materialen. Maar misschien hou ik nog wel het meeste van mooi in de vorm van constructie en proces. Hoe is iets gemaakt? Hoe zit het in elkaar? Waarom is juist voor deze oplossing gekozen?
Doet die fraaie constructie of verbinding precies wat het moet doen? Dan vind ik het helemaal mooi. En ik weet zeker: een heleboel andere mensen ook.
Juist voor die mensen ontwerp ik en maak ik. Met liefde voor vorm, materiaal, kleur en constructie. Uit mijn hart. Met mijn handen.

De natuur als bron van inspiratie.

In mijn werkplaats zal je geen grote machines aantreffen. Die heb ik ook helemaal niet nodig. Spelen met handgereedschappen en praten met hout: dat is mijn methode. Hoe lopen de lijnen? Hoe gedraagt het hout zich? Waar plaats ik de vlinderstrikken en maak ik de pen in gat verbindingen? Dat is altijd anders. Zo komt er een product tot stand dat altijd uniek is. Een original. Er is geen tweede van.

Kom eens kijkje nemen: dan drinken we een kop koffie aan mijn werkbank. Een dag en tijd afspreken kan ook: bel op 06 46264741 of mail.

CERTIFICAAT VAN ORIGINALITEIT

Bij elke Roelof Nap original ontvang je een ‘certificaat van originaliteit’. Dit is een schetsboekje waarin het handwerkproces wordt uitgelicht. Zo kun je stap voor stap zien hoe ik jouw RNO heb gemaakt. Tot slot kun je een RNO herkennen aan het unieke brandmerk.

 

Ik ben Roelof Nap. 

Bel of mail me gerust als je me de hand wilt schudden.
Ik kijk ernaar uit.